2019-02-15  Europa - Nederland

Healing Your Family Tree with Reiki

Vanaf: 2019-02-15 Tot: 2019-03-31
Toegankelijk voor: Tweede graad  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Netty Hakkaart

Locatie: "Reikicentrum Zijn" Johannes Camphuysstraat 150-152 2593CT Den Haag Nederland, Zuid-Holland, Nederland, Europa

Healing Your Family Tree with Reiki

Ieder mens draagt de erfenis van voorgaande generaties op alle niveaus met zich mee. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen en spirituele of maatschappelijke overtuigingen verblijven in onze celstructuur. In elke generatie blijft er wel iets onverwerkt of onbewust dat generaties doorgaat, totdat iemand zich realiseert dat hier diepgaand helend werk nodig is.  

 Healing Your Family Tree with Reiki (HFT)™  is een kans om deel uit te maken van het groeiend aantal mensen die ervaren dat ze met hun Reikibeoefening een onzichtbare, innerlijk beweging naar heelheid in familie, samenleving en mensheid kunnen brengen.  
 
De workshop HFT bestaat uit twee weekenden en zes weken helend werk, waarbij de fysieke behandeling van de 1e Reikigraad en de afstandsbehandeling van de 2e Reikigraad het ‘gewijde gereedschap’ is voor dit proces.   
 
 Reikimaster Rebecca Bredenhof geeft wereldwijd lezingen en workshops voor mensen die belastende familiepatronen willen helen met Reiki. Ook begeleidt ze individuele trajecten. Als geen ander weet ze dat Reiki de verzoenende kracht is die het mogelijk maakt je op een geheel nieuwe manier te verbinden met je familiegeschiedenis.  Rebecca is sinds 2013 gecertificeerd teacher Healing Your Family Tree with Reiki (HFT), opgeleid door de Amerikaanse Reikimaster Marta Getty, grondlegger van dit prachtige werk. 

 

 vrijdag 15 t/m zondag 17 februari plus vrijdag 29 t/m zondag 31 maart 2019 
 Tijden: vrijdagen van 19.30 - 22.00 uur, zaterdagen en zondagen van 9.30 - ±18.00 uur.

investering €800,- twee weekenden en 6 weken supervisie


 
info en aanmelden: Netty Hakkaart

nettyhakkaart@gmail.com of 06 28437730

www.reikicentrum-zijn.nl

 
 

Netty Hakkaart
www.reikicentrumzazen.nl
info@reikicentrumzazen.nl
06 28437730

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2019. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer