2019-06-17  Europa - Nederland

Reikiklas 1e graad, Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2019-06-17 Tot: 2019-06-20
Toegankelijk voor: Iedereen  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Couwenhoven 6110 3703 HK Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Een cursus Reiki 1 (eerstegraads Reikiklas) geeft je het vermogen Reiki te geven aan jezelf en je naaste omgeving. Dit geeft je de kans om gezonder in het leven te staan, je balans te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent. Ga je mee op reis?

In deze eerstegraads Reikiklas leer je uit welke handposities een Reikibehandeling bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen, en leer je waarvoor je Reiki kunt gebruiken. Ook ontvang je vier inwijdingen, rituelen om je welkom te heten in de beoefening. Verder wordt de geschiedenis van Reiki verteld. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee, die een handreiking zijn in je dagelijks leven en die je helpen om meesterschap te krijgen over je leven. Meer informatie over de eerstegraads Reikiklas vind je hier >>

Praktisch

Data & tijden | Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur (op donderdag kan het iets uitlopen). De deur is steeds open vanaf een kwartier voor aanvang. 

Kosten | € 150,- (incl. btw).

Kennismaken | Het is fijn als je voorafgaand aan de Reikiklas hebt kennisgemaakt met je master; in levenden lijve, telefonisch of via Skype. Als dit nog niet gebeurd is als je je hebt aangemeld, neemt Anne Boerrigter hiervoor contact met je op.

Meer informatie | Stuur een mailtje of bel Anne op 06 2490 2023. Ze is graag bereid je meer te vertellen en je vragen te beantwoorden.

Inschrijven | Via het inschrijfformulier op www.zoveelzonlicht.nl

Anne Boerrigter beoefent Reiki sinds 2004 en is Reikimaster sinds 2012. Ze heeft een Reikiplek in Zeist waar je terechtkunt voor Reikibehandelingen, Reikicursussen en -workshops, en wekelijkse oefenavonden met andere Reikistudenten. Meer informatie over haar Reikiwerk vind je op www.zoveelzonlicht.nl.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2019. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer